Virtuella sporter hos Bethard

I sin strävan efter att erbjuda så många olika sporter som möjligt har Bethard lagt till virtuella sporter i sitt spelbibliotek. Detta är relativt ovanligt och det finns förmodligen många spelare som aldrig tidigare stött på denna typ av sport.

Virtuell sport är precis som det låter. Enkelt beskrivet är det ett dataspel utformat för att se ut som ett riktigt lopp och omfattar bland annat olika typer av kapplöpning med både häst och greyhound samt cykel och speedway. Fördelen med dessa sporter är att de alltid kan pågå, dygnet runt och året runt.

Insatserna sker precis som på vanliga odds, med enda undantaget att spelaren satsar på virtuella deltagare istället för riktiga. Alla har försetts med odds och loppen avgörs sedan med hjälp av dessa odds och en slumpgenerator. Trots att allt är datagenererat är det minst lika spännande att se på som ett riktigt lopp även om det förstås saknas en hel del av den spänning som kringgärdar riktiga tävlingar.

Hos Bethard finns ett relativt stort utbud av virtuella sporter att välja mellan. Spelaren kan välja mellan trav, galopp, greyhound-racing, speedway eller velodromlopp. Loppen startar dessutom var tredje, eller var fjärde, minut, vilket innebär att det alltid är nära till nästa spelomgång.

Sidan är utformad precis som alla andra sidor hos casinot vilket gör den enkel att använda. Ett extra plus är möjligheten att spela för låtsaspengar. Det innebär att du kan prova på att spela och känna efter om virtuella sporter är någonting för dig. Det är dessutom ett strålande tillfälle att lära sig hur spelen fungerar innan du väljer att satsa riktiga pengar. Du kan visserligen inte vinna någonting, men du behöver inte heller riskera några av dina egna pengar om det skulle visa sig att du inte gillar virtuell sport.