Bethards sportbok

För oss svenskar är nog spel på sport mer bekant än casinon. Stryktipset är ju en gammal bekant som funnits med under många år under Svenska spels översyn. Kanske är det därför så många uppskattar att spela på sport även på nätet. Här är det ju inte enbart tur, även om den har viss betydelse, utan också skicklighet som spelar in för resultatet.

Bethard har satsat stort på att erbjuda så många olika typer av spel som möjligt men det märks tydligt att det är på sport som fokuset egentligen ligger. Än mer tydligt blev förstås detta i och med att man värvade Zlatan under försommaren 2018. Det är sport, och framför allt fotboll, som är i fokus.

Även om fotbollen är den sport där utbudet är allra störst så är det långt ifrån den enda sport som man erbjuder. Istället finns mänger av sporter att välja mellan. Från fotboll, förstås, till ishockey och sedan mer ovanliga sporter så som Rugby, Bandy, MMA, Cricket och Schack. Ytterligare en kategori som blivit allt populärare under senare år är så kallad e-sport. Här erbjuder man mängder av olika spel och turneringar att välja mellan. Antalet marknader per match är visserligen begränsade till vinnaren av fulltid, eller deltid, men utbudet är ändå oerhört väl tilltaget i jämförelse med konkurrensen.

Navigationen på sidan är snabb och enkel. Bara välj önskad sport i listan till vänster i bild och sedan visas alla tillgängliga matcher. Överst finns dessutom en lista över de spel som är allra populärast bland spelarna. Dessa omfattar exempelvis svenska Allsvenskan i fotboll och Serie A.

Vill du satsa ännu snabbare? Då ska du testa funktionen snabbspel. Här kan du satsa fastslagna belopp på en utvald match. Du kan själv välja marknader och hur du vill fördela dessa. Perfekt för den som inte riktigt vet vad man vill spela på.