Bli samarbetspartner med Bethard

Om du någonsin undrat hur bloggar tjänar sina pengar så finns det faktiskt ett enkelt svar på den frågan. Det handlar om affiliates. Vad är då detta? Jo, att vara affiliate innebär att du gör reklam för en produkt eller ett företag via din egen blogg eller hemsida. Du får sedan betalt av företaget, antingen för att bara ha reklambannern där eller per klick som dina besökare gör på någon länk till företaget.

Dessa länkar kan se olika ut. I vissa fall är de mycket uppenbara, som exempelvis en reklambanner eller ett inlägg helt och hållet ägnat åt ett visst bolag. I andra fall kan dessa inlägg döljas som länkar till spelsajten från ett inlägg eller en text på hemsidan. Men oavsett hur dessa länkar ser ut så är det de som genererar inkomster till exempelvis bloggen eller hemsidan.

Vill du själv bli en affiliate? Då ska du först och främst välja ett stabilt företag med goda möjligheter. Bethard group är ett sådant bolag. Vad du dock ska tänka på är att Bethard är ganska petiga med sina samarbetspartners. Man föredrar att öppet visa att inlägg är sponsrade istället för att smyga in dem i texter som handlar om någonting annat. Med andra ord ett företag som värdesätter synlighet och tydlighet. Det innebär att chanserna är störst att du blir godkänd som samarbetspartner om du först och främst driver en blogg inriktad på sport eller casinospel.

Bethard erbjuder ett mycket eftertraktat program åt sina samarbetspartners och har fått goda omdömen av de partners som de redan samarbetar med. Lyckas du bli godkänd som samarbetspartner är chanserna därför stora att du kommer få ett samarbete som inte bara håller under lång tid. Utan som också ger dig god avkastning och en stabil partner att arbeta med. Ännu ett plus är förstås den till största delen svenska arbetsstyrkan, du behöver med andra ord inte oroa dig för språkförbistring.