Bonusar hos Bethard

Att vara kund hos Bethard innebär också att du kan räkna med mängder av erbjudanden om riktigt bra bonusar. I många fall ingår dessa i kampanjer, men det händer också att bonusarna utdelas till utvalda spelare. Viktigt att komma ihåg är att dessa alltid anses vara personliga. Det går alltså inte att överlämna någon bonus till en annan spelare utan den spelare som fått bonusen måste antingen tacka nej till den eller använda den för eget bruk.

Väljer du att tacka ja ska du förstås alltid läsa reglerna för din bonus noga. Dessa kan skilja sig från de generella reglerna som vi kommer gå igenom här. Låt oss börja från början. Vill du inte ta emot en specifik bonus som du får utan att behöva tacka ja? Då måste du berätta detta för kundtjänsten INNAN du börjar spela. Har du börjat spela kan man nämligen inte dra tillbaka bonusen. Kundtjänst når du enklast direkt via livechatten på hemsidan. Du får svar nästan genast och kan sedan sätta igång och spela bara din bonus blivit borttagen.

Ovanstående är särskilt viktigt om du vill ta ut pengar från ditt konto. Du får nämligen inte göra ett uttag om du har en pågående bonus med omsättningskrav. Så länge omsättningskravet är kvar får du inte göra något uttag. Skulle du ändå göra ett uttag kommer du förlora dina bonusar och vinster.

Kom också ihåg att du inte kan kombinera flera olika bonusar. Det vill säga, du kan inte både använda en insättningsbonus i kombination med någon annan bonus. Istället placeras bonusarna i kö vilket kan bli problematiskt eftersom du bara har 30 dagar på dig att ta dig igenom bonusen och eventuella omsättningskrav om du inte vill förlora den.

I övrigt varierar villkoren, så som omsättningskrav och så vidare, beroende på vilken typ av spel som du väljer att spela så läs alltid igenom respektive villkor innan du sätter igång och börjar spela.