Cashout-funktion hos Bethard

Ajdå! Blev det inte riktigt som du hade tänkt. Spelar det topptippade laget uselt? Nu kan du faktiskt välja att dra tillbaka din insats innan skadan blivit allt för stor. Funktionen kallas Cashout och innebär att du väljer att ta ut vinsten, eller förminska skadan av en förlust, i förskott.

Några få spelbolag har valt att använda sig av denna fördelaktiga funktion. Bethard har förstås hoppat på tåget, något annat vore faktiskt förvånande med tanke på deras engagemang för spelarnas bästa. Det innebär att när du spelar på odds hos Bethard kan du alltid välja att dra dig ur tidigt och därmed minska dina förluster. Eller ta del av en vinst innan matchen blåsts av. Det innebär också att du har en chans att ångra dig om du inte alls har någon lust att spela på den match där du gjort din insats.

Funktionen kan även användas för att ändra dina insatser under pågående match. Du kan då välja att dra tillbaka en insats och sedan lägga den på nytt på något annat resultat än det du satsade på från början. Saker och ting händer ju under en match, och hur väl du än förberett dig finns alltid risken att någonting händer som förändrar allt. Då är det ju bra att ha möjligheten att ta tillbaka din gamla insats och sedan satsa på nytt eller bara behålla pengarna. En extra trygghet helt enkelt.

Du bör dock tänka på att det inte är alla marknader som omfattas av Cash out-funktionen. Hos Bethard omfattas före-live och livemarknader samt enskilda satsningar och kombispel. Du hittar sedan Cash out-funktionen under Mina Spel som du hittar på spelkupongen för den aktuella matchen. Fler villkor gällande Cash out hittar du på Bethards hemsida. Läs dem noga innan du börjar använda funktionen så att du slipper obehagliga överraskningar i vad som annars är en riktigt bra funktion.