Fantasy Sports hos Bethard

Fantasy Sports är än så länge ett relativt okänt begrepp här hemma i Sverige, och i Europa med för den delen. Första gången någon talade om Fantasy Sports var 2015 då DraftKings som första företag fick rätten att ägna sig åt Fantasy Sports inom EU.

Sporten i sig började dyka upp på nätet under 2007 och då i USA. Det hela började efter ett förbud inom USA som gjorde spel om pengar på nätet förbjudet. Från detta har sporten växt till att bli en miljardindustri. Men var är det egentligen? I Fantasy sports plockar spelaren själv ihop sitt eget idrottslag av kända spelare. Dessa lag används sedan för olika typer av turneringar mot andra fantasy-lag.

Bethard är oerhört trendkänsliga och har därför tagit in Fantasy Sports i sitt utbud av spel. Det innebär att det finns möjlighet både att spela med ditt eget lag i olika turneringar. Anmälningsavgiften varierar beroende på turnering och hur stor prispotten är. Just nu omfattar Bethards avdelning för Fantasy Sports bara tre olika sporter; fotboll, ishockey och basket. Förutom de tre olika sporterna finns det en uppsjö av ligor att spela i. Inom fotbollen kan du välja mellan 98 olika ligor, vilket ger gott om valmöjligheter.

Det kan tyckas snålt med bara tre olika sporter, även om det finns flera ligor att välja mellan, men chansen är stor att utbudet kommer utvidgas då Fantasy Sports förutspås bli nästa stora fluga inom spel på nätet.

Vill du bara prova på? Bethard har gratisturneringar om du vill prova på Fantasy Sports. Dessa är helt gratis att delta i och vinsterna utdelas i form av free rolls, som kan användas för spel på andra ligor inom Fantasy Sports. Så varför inte testa? Många finner det oerhört intressant att bygga ihop lag av sina egna favoritspelare och sedan matcha dem mot andra. Och nu kan du ju dessutom göra det helt gratis.